Územný prierez trhu práce na Slovensku - Stanek, Vojtech
Priestorové rozloženie nezamestnanosti - oblasti a okresy SR - vyššia úroveň nezamestnanosti, ako je priemer za republiku. Faktory ovplyvňujúce mieru nezamestnanosti v jednotlivých regiónoch. Situácia na trhu práce, regionálne problémy trhu práce. Potreba novej štátnej politiky zamestnanosti na riešenie daných problémov.