Daňové aspekty prevodu bytov - Mäsiarová, Terézia
Zmluvy o prevode vlastníctva bytu. Spoločné právo k pozemku. Zápis do katastra nehnuteľností. Vznik daňovej povinnosti vlastníka bytu v prípade, ak je vlastníkom pozemku, a v prípade, ak nie je vlastníkom pozemku. Ďalšie daňové povinnosti pri ponechaní si nadobudnutého bytu a pri predaní bytu inej fyzickej osobe.