Príspevky na bývanie by mali prispieť k vytvoreniu trhu bytov aj na Slovensku. 1 - Mikelsons, M.
Regulácia nájomného. Vysoké náklady na bývanie - ohrozenie rodinného rozpočtu chudobných rodín. Charakteristika príspevku na bývanie. Určenie výšky príspevku. Príklady na výpočet príspevku na bývanie na Slovensku. Ako fungujú príspevky na bývanie v zahraničí.