Príspevky na bývanie by mali prispieť k vytvoreniu trhu bytov aj na Slovensku. 2 - Mikelsons, M.
Príjmy z nájomného v štátnych bytoch na Slovensku nikdy nepokryli náklady na prevádzku a údržbu a investičné náklady. Subvencie od štátu, po r.1990 od miest a obcí. Platenie nájomného - dve skupiny nájomníkov. Problematika príspevkov na bývanie, vytvorenie trhu bytov. Model príspevkov na bývanie, ktoré by zodpovedali podmienkam na Slovensku.