Olympiády otvorili dvere reklame, a predsa sa nestali komerčnou záležitosťou - Gossányi, Vojtech
Séria článkov o marketingovom programe v olympijskom hnutí. Medzinárodný olympijský výbor je vlastníkom olympijských symbolov. Zdroje príjmov MOV. Športová marketingová agentúra ISL Marketing. Desať sponzorov olympijského programu. Slovenský olympijský výbor ponúka program sponzoringu. Použitie olympijskej symboliky chráni zákon.