Výpočet daňovej povinnosti fyzických osôb za rok 1995 - Piršelová, Dagmar
Spôsob výpočtu konečnej daňovej povinnosti fyzických osôb za r. 1995. Základ dane. Závislá činnosť a funkčné požitky. Výpočet čiastkových základov dane. Uplatnenie skutočných výdavkov a paušálu. Strata a čiastkový základ dane. Nezdaniteľné odpočítateľné položky. Úľavy. Odpočet preddavkov na daň. Osobitný výpočet dane.