Riadenie štátneho dlhu v transformácii ekonomiky - Hlavatý, Egon
Problematika zadlženia štátu v podmienkach transformujúcej sa ekonomiky. Vývoj zahraničnej zadlženosti a dlhová pozícia SR. Vnútorné zadlženie štátu a jeho vývoj. Riadenie dlhu a dlhová stratégia. Prepojenie a koordinácia finančno-rozpočtovej a menovej politiky prostredníctvom politiky štátneho dlhu.