Výročná správa o činnosti FNM SR za rok 1994
Transformácia majetku. Vznik akciových spoločností. Štandardné metódy privatizácie, priamy predaj majetku, priamy predaj akcií, verejné súťaže, reštitúcie. Peňažné príjmy a výdavky FNM. Záväzky FNM a poskytovanie záruk. Programme Management Unit - pomoc pri výkone zahraničnej finančnej pomoci EÚ - program PHARE - projekty v oblasti privatizácie a reštrukturalizácie.