Bankový biznis s prívlastkom - hypotekárny Príloha - Seifertová, Iveta
Funkcia a poskytovanie hypotekárnych úverov. Financovanie úveru. Definícia hypotekárneho úveru podľa zákona č.21/1992 Zb. o bankách. Podmienky pre poskytnutie hypotekárneho úveru.