Zákon o bankách
Úplné znenie zákona z 20. 12. 1991 č.21/1992 Zb. o bankách, ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom č. 264/1992 Zb., zákonom NR SR č. 249/1994 Z.z., zákonom NR SR č. 374/1994 Z.z., zákonom NR SR č. 58/1995 Z.z., zákonom NR SR č. 233/1995 Z.z. a zákonom NR SR z 31.1.1996.