Inflácia - Vlachynský, Karol
Pojem a definícia inflácie. Miera inflácie. Typy inflácie: dopytová inflácia, nákladová inflácia, inflácia vyvolaná monopolizáciou trhu. Importovaná inflácia. Dôsledky inflácie. Pôsobenie inflácie na podnikateľov.