Firmy a kapitálový trh
Z obsahu pravidelnej sekcie: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Majoritným akcionárom v Biotike je stále FNM. Slovenské lodenice Komárno so ziskom. IRB sa chce zamerať na investičné bankovníctvo. Slovensko obmedzuje investičné fondy. Investori v strednej Európe hľadia do budúcnosti. V USA uvažujú o zrušení "múru" medzi investičným a komerčným bankovníctvom. Komodity na svetových trhoch.