Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem očami slov. a čes. médií. Tatra banka sa kapitálovo posilňuje zo zisku a z nových akcií. Veľký záujem investorov o poľské dlhopisy. Obchodovanie na Burze cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia - trh s cennými papiermi. Komodity na svetových trhoch.