Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Najaktívnejší je teraz poľský trh. Nové technológie pomáhajú pri oživení privatizovaných spoločností. Klesajúci kurz dolára vzrušuje najmä Neameričanov. RM-Systém Slovakia - trh s cennými papiermi. Komodity na svetových trhoch.