Firmy a kapitálový trh
Chemolak sa orientuje na ekologické výrobky. Protimonopolná politika v USA a Európe. Interbrew vstupuje na svetové pódium. Západoslovenské tehelne, a.s., Pezinok. Výsledky hospodárenia: Biotika Slovenská Ľupča, Slovnaft Bratislava, Slovenské elektrárne Bratislava, Ozeta, odevné závody Trenčín, Chemolak Smolenice, Benzinol, Harvardský dividendový IF Slovakia Bratislava, Harvardský rastový IF Slovakia Bratislava, VÚB Kupón investičný fond Bratislava, Plastika Nitra, Nafta Gbely, Tatra-leasing Bratislava. Anonymné obchody RM-Systému. Komodity na svetových trhoch. Kurzové lístky - BCPB, BOB.