Kapitálový trh SR a ČR v roku 1995 - Pintér, M.
Z obsahu prílohy: Anonymné obchody spadli na polovicu. V RM-S Slovakia sú s rokom 1995 vcelku spokojní. Minulý rok bol pre pražský RM-S rokom rekordov. Objem obchodov na BCPP sa v minulom roku strojnásobil.