Legislatívne zmeny na slovenskom kapitálovom trhu, alebo čo priniesla novela zákona o cenných papieroch - Mojžišová, Elena
Prínos novelizovaného zákona o cenných papieroch z júla 1995. Štatistika slovenského kapitálového trhu. Zákon č.171/1995 Z.z. o cenných papieroch. Ochrana akcionárov. Zaknihovávanie cenných papierov. Informačná povinnosť emitentov. Licencie obchodníkov s cennými papiermi. Podmienky pre maklérov. Pojem "termínový obchod" v novelizovanom zákone o cenných papieroch.