Posledný mesiac v bilancii roka s číslom jeden Príloha Hospodárskych novín
Hodnotenie decembra na trhu Burzy cenných papierov v Bratislave. Celkový objem obchodov a vývoj obchodovania s kótovanými a nekótovanými akciami a kótovanými a nekótovanými dlhopismi.