Výnosnosť a riziko investície Príloha - Sikela, R.
Výber portfólia, technická a fundamentálna analýza cenných papierov. Metóda zisťovania očakávanej výnosnosti. Výnosnosť akcií za roky 1995-96. Vybrané spoločnosti s rozdielnou mierou výnosnosti v období od 1995-96.