Záväzné pravidlá uzatvárania obchodov s cennými papiermi
Obchodné pravidlá schválené 31.1.1996 upravujú spôsob uzatvárania a vyrovnania obchodov s cennými papiermi v tých bodoch, ktoré nie sú riešené v zákonoch SR a v záväzných pravidlách organizátorov trhu. Úvodné ustanovenia. Uzatváranie obchodov. Vyrovnanie obchodov. Nedodržanie záväzkov, sankcie.