Čas sú peniaze, ale len do 3 minút - Baláž, Vladimír
Automatizovaný systém SEAQ (Stock Exchange Quotations) Londýnskej burzy cenných papierov - The London Stock Exchange (LSE). Systém SEAQ International (SEAQI) na obchodovanie so zahraničnými akciami. Nahlasovanie obchodov market makermi.