So znižovaním inflácie rastie reálne zúročenie vkladov
Nová rubrika TRENDU o úrokových sadzbách. Úrokové sadzby z vkladov v bankách na Slovensku, z vkladov na vkladných knižkách a z vkladov v cudzích menách - od 18.2.1996. Orientačné úrokové sadzby z úverov.