Stálym problémom je absencia dlhodobých zdrojov Príloha Hospodárskych novín
Tendencie v úverovom vývoji na Slovensku v uplynulom období. Úvery poskytnuté jednotlivým sektorom a odvetviam. Vývoj úverov poskytnutých jednotlivým sektorom a odvetviam. Štruktúra a vývoj vkladov. Vývoj netermínovaných a termínovaných vkladov.