Aktuálny hospodársky vývoj v USA Príloha Hospodárskych novín
Vývoj hospodárskej situácie v USA v priebehu r. 1995. Porovnanie niektorých hospodárskych ukazovateľov s r. 1994. Ročné zmeny priemyselnej výroby. Medzinárodné ekonomické ukazovatele: peniaze a financie, výroba a zamestnanosť v r. 1990-1995.