Ekonomické a sociálne vývojové trendy v Rusku Príloha Hospodárskych novín
Súčasná hospodárska situácia v Rusku, porovnanie s predpokladaným vývojom a ekonomické a sociálne vývojové trendy. Monitor hospodárskeho vývoja Ruska. Vývoj vybraných ukazovateľov hospodárstva a postavenie Ruska v rámci skupiny krajín bývalého ZSSR.