Vývojové tendencie v ekonomike Českej republiky Príloha Hospodárskych novín
Tendencie hospodárskeho vývoja v Českej republike, vyplývajúce z monitorovania v r. 1990-1995. Vývoj indexu spotrebiteľských cien v ČR a v krajinách CEFTA. Porovnanie vývoja priemyselnej produkcie ČR s krajinami CEFTA. Zahraničný obchod ČR s krajinami CEFTA. Tovarová štruktúra zahraničného obchodu podľa SITC.