Štruktúrne aspekty oživenia slovenskej ekonomiky - Gabrielová, Herta
Oživenie slovenskej ekonomiky v priebehu r. 1994. Zmeny v štruktúre produkcie a hrubého domáceho produktu. Vývoj v sektore služieb. Vývoj v jednotlivých odvetviach priemyselnej výroby (podiel pridanej hodnoty na hrubom obrate). Analýza použitia hrubého domáceho produktu.