Hospodárska stratégia Slovenskej republiky a jej zahranično-ekonomické determinanty - Iša, Ján
Ekonomické aspekty medzinárodného postavenia Slovenska do rozdelenia federácie. Ekonomické dôsledky rozdelenia federácie a možnosti ich kompenzácie hospodárskou politikou samostatnej SR. Vnútorné a vonkajšie faktory ovplyvňujúce hospodársku politiku SR. Hlavné strategické úlohy samostatnej SR v oblasti vonkajších ekonomických vzťahov.