Medzinárodná vedecká konferencia - Hospodárska a menová transformácia v stredoeurópskych krajinách - Majtán, Štefan
Ekonomická univerzita v Bratislave usporiadala v spolupráci s Erasmus University Rotterdam v dňoch 11.-13.10.1995 medzinárodnú vdeckú konferenciu, obsahom ktorej boli problémy hospodárskej a menovej transformácie v stredoeurópskych krajinách. Závery prijaté v jednotlivých sekciách zhodnotili vedúci sekcií: Bacová, V., Hlavatá, I., Štensová, A., Fendek, M., Grznár, M., Staneková, E., Breeveníková, D.