Princípy trhovej ekonomiky - Gonda, Vladimír
Recenzia publikácie škandinávskych autorov A.J. Isachsena, C.B. Hamiltona a T. Gylfasona: Princípy trhovej ekonomiky, vydanej vydavateľstvom OPEN WINDOWS v r. 1994. Cieľom knihy je vysvetliť fungovanie trhového hospodárstva a prispieť k pochopeniu trhovej ekonomiky.