Privatizačné experimenty - Ďurianová, Alica
Rentabilita hospodárenia, pozícia na trhu a rizikové úvery poskytované Všeobecnou úverovou bankou, Slovenskou sporiteľňou a Investičnou a rozvojovou bankou. Vývoj vkladov VÚB podľa sektorov. Štruktúra vkladov v Slovenskej sporiteľni.