Vytvorenie nového ekonomického systému a privatizácia - Mencinger, J.
Profesor Jože Mencinger z Ľubľanskej univerzity o kupónovej privatizácii v bývalých komunistických krajinách a o kontroverziách privatizácie v Slovinsku. Dve slovinské privatizačné koncepcie: Korze-Mencinger-Simoneti a Sachs-Peterle-Umek. (Pokračovanie článkov z 30.1., 31.1., 1.2. a 2.2.1996.)