Výsledky prieskumu agentúry Focus v privatizácii
Výsledky kvantitatívneho výskumu zameraného na hodnotenie priebehu ekonomickej reformy na Slovensku, realizovaného v decembri r. 1995. Reakcie na zrušenie kupónovej privatizácie, na odpudzovanie zahraničného kapitálu, na vylúčenie fondov z privatizácie, a pod.