Agrární námluvy Zemědělství Evropské unie a České republiky - Zukal, Jiří
Rozšírenie EÚ smerom na východ - oblasť poľnohospodárstva. Súhrnné hodnotenie východoeurópskeho poľnohospodárskeho sektora, problematika spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ a hlavné problémy českého poľnohospodárstva súvisiace s integráciou ČR do EÚ. Pomoc PHARE poľnohospodárstvu krajín SVE. Problémy pri približovaní poľnohospodárskeho sektora krajín SVE spoločnej poľnohospodárskej politike krajín EÚ.