Cultural specificity of sustainable agriculture a comparison of China and West Europe - Bruckmeier, K.
Trvalo udržateľné poľnohospodárstvo je paradigmou celkového procesu trvalo udržateľného rozvoja, ktorý sa stal ideou výroby a využitia zdrojov zodpovedajúcich potrebám zdravého životného prostredia. Univerzálne platné koncepty v rámci rozdielnych sociokultúrnych systémov. Porovnanie dvoch makrokultúrnych systémov: Číny a západnej Európy.