Farm women in Canada, New Zeland and Australia redefine their rurality - Teather, E.K
Záujmové skupiny rurálnych žien v Ontáriu, Austrálii a na Novom Zélande. Reakcia poľnohospodárskych žien na zmeny v poľnohospodárskej výrobe za posledné dve desaťročia. Činnosť a štruktúra hnutia poľnohospodárskych žien.