Farmář v rakouském zemědělství - Jeníček, Vladimír
Postupný pokles podielu rakúskeho poľnohospodárstva na tvorbe HDP. Znižovanie počtu pracovníkov zamestnaných v poľnohospodárskej výrobe. Nadprodukcia obilnín, hovädzieho mäsa, syra, cukru a vína. Vývoj a členenie rakúskych fariem. Vzdelávanie farmárov a požiadavky na ich výučbu v budúcnosti. Služby a poradenstvo pre farmárov.