Finanční politika v zemědělství - Bečvářová, Věra
Zmeny v prístupoch podpory poľnohospodárstva v rámci hospodárskej reformy. Základné znaky vývoja štátnych zásahov do poľnohospodárstva v krajinách EÚ a v ČR. Vplyv liberalizácie cien a dotačnej politiky na štruktúrne zmeny v tomto odvetví a reálne možnosti konkurencieschopnosti na európskom agrárnom a finančnom trhu. Perspektívy zapojenia českého poľnohospodárstva do európskeho regiónu.