Světové globální problémy a problém potravin - Jeníček, Vladimír
Globálne problémy. Potravinový problém. Dopyt po potravinách stále stúpa. Nedostatočná produkcia potravín. Nárast nákladov na poľnohospodársku výrobu. Tempo rastu obyvateľstva.