Nákupné ceny poľnoproduktov zaostávajú za predpokladom, spotrebiteľské ceny potravín vzrástli na trojnásobok - Škultéty, Ivan
Vývoj nákupných cien poľnohospodárskych výrobkov. Ceny priemyslu potravín a pochutín. Spotrebiteľské ceny potravín.