Medzinárodný marketing: pohľad do budúcnosti - Behringer, C.
Význam medzinárodného marketingu v obchodovaní. Výber trhu. Úspešnosť marketingových stratégií: hodnotenie pracovníkov, výrobkov, distribúcie, propagačnej a finančnej podpory. Plán internacionalizácie pre firmu.