Princíp konkurencie dáva zodpovednosť podnikateľom, regulácia cien prenáša zodpovednosť na štát - Zemanovičová, Daniela
Vzťah cenovej a konkurenčnej politiky. Formy zneužívania dominantného postavenia na trhu. Úloha Protimonopolného úradu SR. Ako hľadať porovnateľný trh.