Stratégia plánovania nových výrobkov prostredníctvom marketingu - Tuma, Miroslav
Každý výrobca sa usiluje, aby zaviedol na trh nový výrobok. Z toho vyplýva stratégia plánovania nových výrobkov. Tradičný a moderný prístup marketingu k tomuto problému.