Leasing Mimoriadna sekcia Trendu - Matloň, Igor
Z obsahu mimoriadnej sekcie Trendu: Pravidlá finančného leasingu v zákone o daniach z príjmov. Medzinárodné združenie Leaseurope úzko spolupracuje s EÚ. Predmetom operatívneho leasingu sú najčastejšie automobily. Pri leasingu nehnuteľností je hlavným problémom cena. Problémom je predčasné ukončovanie zmlúv. Leasingový vzťah má minimálne strednodobú perspektívu. Porovnanie leasingových spoločností. Objem leasingových obchodov v ČR. Tabuľkové porovnanie podmienok vybraných slovenských leasingových firiem. Adresár 51 na Slovensku pôsobiacich leasingových firiem.