Nájom motorového vozidla a daň z príjmov - Fekete, Imrich
Zmluva o prenájme motorového vozidla. Výdavky týkajúce sa použitia prenajatého motorového vozidla na služobnú cestu. Poistenie prenajatého motorového vozidla. Zahraničný operatívny leasing motorového vozidla. Zdanenie príjmu prenajímateľa motorového vozidla vo forme nepeňažného nájomného.