Medzinárodné podnikanie - Šaková, Beáta
Kniha "Medzinárodné podnikanie" je dielom autorov: Baláž, P., Ferenčíková, S., Filip, J., Krejčí, I., Michník, Ľ. a Šíbl, D. z EU Bratislava. Kniha je delená do siedmich častí, ktoré sa skladajú z kapitol a podkapitol. Má učebnicový charakter. Jednotlivé časti sa týkajú - medzinárodné podnikanie, medzinárodný obchod, politika zahraničnoobchodná, finančný trh, marketing medzinárodný, obchody burzové, styk platobný medzinárodný ap. V prílohe je uvedený abecedný register pojmov.