Rukověť exportéra: Ukrajina
Základné informácie dôležité pre exportérov do Ukrajiny. Ekonomická situácia krajiny. Zahraničný obchod Ukrajiny. Obchodné faktory. Obchodné prognózy. Prehľad platných bilaterálnych dohôd. Zaisťovanie prepravy medzi ČR a Ukrajinou. Platobný styk. Prehľad najvýznamnejších výstavných akcií na Ukrajine. Dôležité adresy.