Zahraniční obchod kopíruje: Rozhoduje struktura, nikoli objem - Dlouhý, V.
Rozhovor s ministrom priemyslu a obchodu ČR Vladimírom Dlouhým o obchodnej bilancii ČR za rok 1995. Vysvetlenie vysokého pasíva obchodnej bilancie. Príčiny vysokej disproporcie medzi dovozom a vývozom. Smerovanie zvýšených dovozov. Opatrenia, ktoré by mali ovplyvniť vývoj obchodnej bilancie v budúcich rokoch.