Čo prináša nový devízový zákon - Ancsinová, A.
Komentár k devízovému zákonu č.202/1995 Z.z. Zásady uplatnené pri koncipovaní nového devízového zákona. Hlavné charakteristiky predchádzajúceho a súčasného devízového zákona.