Mnohotvárna výzva globalizácie - Smadja, C.
Hlavný poradca Svetového ekonomického fóra (SEF) Claude Smadja o programe 26. valného zhromaždenia SEF 1.-4. 2. 1996 v Davose. Riešenie neistôt vyplývajúcich z globalizačného procesu v industriálnych krajinách (sociálna destabilizácia, nesúlad medzi potrebami ekonomiky a ponukou pracovných síl). Nástroje a programy na stlmenie nepriaznivého dosahu globalizácie.